Welkom op de website van beautysalon DivaGlam!

                           
Ik ben Warsha Lakhichand, 29 jaar en een allround beauty-artist. Ik heb al sinds mijn jeugd veel interesse in visagie en de beautybranche gehad. Als klein meisje is het dan ook altijd al mijn droom geweest om een eigen bedrijf te starten in de beautybranche. Omdat dit mijn hobby werd, ben ik mezelf gaan professionaliseren in het vakgebied makeup-artist en de schoonheidsbranche door het volgen van verschillende opleidingen. 


Ik heb mijn diploma in de beautybranche gehaald en heb in 2017 meegedaan aan de Benelux make-up awards. Hier ben ik als vierde geëindigd van duizenden inzendingen. Ik deed dit met enorm veel plezier. 
Na 9 jaar dienstverband op kantoor besloot ik dat het tijd was om mijn passie te volgen en een eigen beautysalon te beginnen. Ondanks dat ik al jaren in het bezit ben van diploma’s in de beautybranche, geloof ik dat je nooit uitgeleerd bent. Om op de hoogte te zijn van de innovatieve behandelingen heb ik recent diverse cursussen gevolgd om de nieuwste trends aan te kunnen bieden in mijn salon. Neem een kijkje op mijn website voor de diverse behandelingen die ik aanbied. 

 

Ik wil een ieders schoonheid benadrukken en tevens een verwenmomentje creëren in een ontspannen sfeer. Als schoonheidsspecialiste, makeup-artist, haar- en nagelstylist wil ik dit mogelijk maken in mijn salon. 

 

Ik hoop u binnenkort in mijn salon te mogen ontvangen. Omdat ik u graag alle aandacht wil geven, werk ik alleen op afspraak. 
Be beautiful, be yourself, make time to be the Diva with the Glam!