Ik wil graag laten zien dat er meer achter make-up zit

Gepubliceerd op 2 oktober 2019 om 19:13

IK WIL GRAAG LATEN ZIEN DAT ER MEER ACHTER MAKE-UP ZIT

Passie

Voor mij is make-up ook een verhaal die de emotie perfect naar buiten brengt. Mijn Passie is vrouwen nog meer te laten stralen door haar schoonheid met make-up nog meer te benadrukken en haar hierdoor meer zelf verzekerdheid te geven. 

 

Make-Up Award 2017
Ik ben geselecteerd voor De Make-up Award 2017, en doe mee omdat ik mezelf als make-up artist wil onderscheiden in de art en kwaliteit van make-up creaties. Ik wil graag laten zien dat er meer achter make-up zit. Het gaat namelijk niet alleen maar om de kleuren en tactiek van aanbrengen.Het doel wat ik met mijn make-up voor ogen wil brengen is ook het eerste wat ik bepaal. Zo zet ik mijn make-up creatie neer met meer kracht, motivatie en inspiratie.

 

Wat ga ik dragen tijdens de awards?

Tubino kleding doet mij denken aan een krachtige, zelfverzekerde powerwoman.

Ik heb voor Tubino gekozen omdat Ik graag op de Make-up Awards 2017 ook net als het thema als een powerwoman wil verschijnen! Mijn make-up is ook daarop gebaseerd!

Een zakenvrouw die haar positie in de maatschappij heel goed weet en het ook uitstraalt met haar make-up, kleding en haar.

 

Deze jurk op de foto heb ik op maat laten maken door Tubino, de jurk voor de Awards hou ik nog even geheim..... 

Mijn stijltip om er zakelijk geweldig uit te zien

Ik ben net als Selma niet heel groot en dan is het belangrijk dat ik de juiste pasvorm draag. Door een op maat gemaakte kledingstuk zit je kleding perfect en kan jij je geheel focussen op je doel!

Hier kun je mij vinden op Facebook: Warsha Lakhichand en Instagram:Beautybywarsha

 

 

Stijlvolle groet

Warsha Lakhichand


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.